Aanbod

Holistische Therapie

Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Holisme is de levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Wanneer er een verstoring ontstaat tussen de 5 holistische niveaus heeft dit invloed op je hele lichaam. Het lichaam raakt uit balans en er ontstaan klachten.

Denk bijvoorbeeld aan:
Fysiek: Hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, trage spijsvertering, huidproblemen, regelmatig blaasontsteking.
Emotioneel: Angst, boosheid, verdriet, schaamte, schuldgevoel, spanningen of onrust (bijvoorbeeld door stress die je waarneemt).
Mentaal: Negatieve gedachten, beperkende overtuigingen, ‘onjuiste’ veronderstellingen, hoge verwachtingen (van zichzelf en/of anderen), rigide denkpatronen.
Energetisch: Verstoring in een chakra, verstoring in de aura, negatieve energie van anderen overnemen/erop ’leeglopen’.
Spiritueel: Het ‘vastlopen’ in het leven door karmische patronen en thema’s vanuit vorige levens (wat leidt tot vragen als: wie ben ik, mag ik er zijn, ben ik goed genoeg, waarom voel ik me niet heel en compleet), moeite hebben met sterk opdringende intuïtieve vermogens.

Energetische behandeling

Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie hersteld wordt. Een Holistisch therapeut kan je helpen de energie weer vrij, dus zonder blokkades, te laten stromen. Je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en je holistische niveaus worden in balans gebracht. Dit alles door de eenvoudige methode die Reiki is: met handopleggingen en eventueel met ondersteunend gebruik van bijvoorbeeld edelstenen, klankschalen of geleide meditatie. Hoe sterker de energie is die wordt doorgegeven, hoe meer balans je kunt bereiken. Reiki gaat dus verder dan alleen de klacht die aan de oppervlakte ligt, maar benadert juist de oorzaak ervan en kan op die manier helend werken en rust en ontspanning brengen. Je bewustzijn verdiept zich en patronen en blokkades worden losgemaakt. De energie gaat weer stromen zodat je je letterlijk energieker en vrijer gaat voelen.

Voorafgaand aan de behandeling gaan we eerst met elkaar in gesprek om te achterhalen wat je probleem is, zodat ik kan inspelen op de klachten die je ervaart.
Dan mag je, met je kleding aan. plaats nemen op de behandeltafel en lekker ontspannen. D.m.v. handoplegging geef ik energie door. Ik start bij je hoofd en eindig bij je voeten. Daarna mag je je op je buik draaien en ga ik verder op de rug.
De energiebanen gaan weer stromen, de chakra’s worden in balans gebracht.
Heb je last van hoofdpijn, buikpijn, innerlijke onrust, hooggevoeligheid, onrust in het hoofd, piekeren, hormonale disbalans, vermoeidheid? Een Reikibehandeling kan je het duwtje in de goede richting geven.

Een behandeling duurt 90 minuten en kost € 57,50 incl. btw.
Met de stempelkaart spaar je voor een gratis behandeling naar keuze.

Access Bars® behandeling

Dat zijn 32 drukpunten op het hoofd welke in verschillende combinaties zacht worden aangeraakt. Deze zachte aanraking zorgt ervoor dat je los kunt laten wat je niet langer dient. Het is een krachtig ontlaadproces. Het zorgt ervoor dat blokkades op kunnen lossen en de energie weer vrij kan gaan stromen. Rust en ruimte creëren in hoofd en lijf.

Tijdens een sessie mag je (aangekleed) op een massagetafel gaan liggen. Ik raak je hoofd zachtjes aan. Je raakt steeds dieper in de ontspanning. Je hoeft even niks. Je mag ondertussen praten maar er is ook alle ruimte om de sessie in stilte te ontvangen. Echt even een momentje voor jou.

Heb je een vol hoofd, pieker je regelmatig, ben je overprikkeld, slaap je slecht, heb je last van stress, stemmingswisselingen? Dan is een Access Bars behandeling iets voor jou.
Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur en werkt zo’n 3 tot 4 weken door.
Een behandeling duurt 90 minuten en kost € 57,50 incl. btw.
Met de stempelkaart spaar je voor een gratis behandeling naar keuze.

Access Energetische facelift®

De Energetische Facelift behandeling is een zachte aanraking van het gezicht, hals en decolleté. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën).

De Energetische Facelift brengt lichaam en geest in een diepe ontspanning en het werkt door op je hele lichaam. Stress in je gezicht en lichaam mag losgelaten worden en het laat je er stralender en vitaler uitzien. Rimpels en lijnen vervagen en het verstevigt je huid.

Naast de positieve uitwerking op je uiterlijk, maakt het je energieker en werkt het ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Denk aan verbetering slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en flexibiliteit in het lichaam. Ervaar meer dankbaarheid voor je lichaam en onzekerheden worden minder of verdwijnen. Je voelt je energieker, ervaart meer rust en helderheid van geest na de behandeling. 

Een behandeling duurt 90 minuten en kost € 57,50 incl. btw.
Met de stempelkaart spaar je voor een gratis behandeling naar keuze.

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen. NEI is ontstaan uit reguliere psychotherapie in combinatie met o.a. NLP en Oosterse geneeswijzen. NEI is gebaseerd op de 5 elementen uit de traditionele Chinese Geneeskunde en werkt met principes uit de neurowetenschap en kinesiologie.
NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van problemen en het loslaten van blokkades en belemmerende factoren. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. De NEI therapeut kijkt voorbij de klacht en gaat op zoek naar de oorsprong ervan.
NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. Onbewuste delen worden bewust gemaakt. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen.
Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden.
Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het celgeheugen en zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen.

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor genezing en ontwikkeling.

Hoe komen we die blokkade op het spoor?

Vaak herinneren we de emoties die we als kind moesten verwerken helemaal niet meer. De biotensor helpt ons om deze emoties en blokkades op te sporen in jouw energieveld. De biotensor is een energetisch meetinstrument die de trilling meet van jouw lichaam. Er ontstaat een kort moment van stress dat energetisch meetbaar is als jij het ergens niet mee eens bent of als iets niet resoneert. Door de biotensor worden energetische trillingen gevoeld die ‘zwak’ of ‘sterk’ zijn en deze kunnen worden doorvertaald naar een ‘ja’ of ‘nee’.

De biotensor helpt jou dus een handje om er achter te komen wat er allemaal in jouw onderbewustzijn speelt.

Vervolgens ruim je de blokkades natuurlijk ook op. Dit doe je met behulp van een oefening die ervoor zorgt dat de linker en de rechter hersenhelft weer met elkaar communiceren. Dit maakt verandering mogelijk en hierdoor kun je de oude emotie alsnog verwerken.

Er zijn geen lange praatsessies nodig, ook is het niet nodig oud zeer opnieuw te beleven. Daarom ervaren mensen NEI als een zeer prettige therapievorm. Door deze zachte manier van werken is NEI ook heel geschikt voor kinderen.

Een NEI-sessie duurt tussen de 60-90 minuten en kost € 57,50 incl. btw.
Met de stempelkaart spaar je voor een gratis behandeling naar keuze.

Wil jij nou ook elke maand een energetische behandeling, Access Bars sessie, energetische facelift of NEI-sessie ontvangen?
Of in heftige tijden juist om de week Reiki ontvangen? Je bent helemaal welkom.

Reiki (opfris)cursussen bij Thuis bij Carmen

Wil jij leren hoe je Reiki aan jezelf (en anderen) kunt geven?
Wil je (weer) in contact komen met jouw kern?
Wil je balans ervaren, de energie voelen stromen en heling brengen?

Bij Thuis bij Carmen kan je alle Reiki cursussen volgen volgens het Usui system of Natural Healing.
De cursussen worden 1 op 1 of met 2 gegeven met ruimte voor persoonlijke aandacht. Door mee te voelen met jouw energie kan ik je gericht coachen om je Reiki vaardigheden (verder) te ontwikkelen. Je leert hoe je jezelf kan openstellen voor de universele energie, een diepere verbinding maakt met de aarde en in je kracht gaat staan. Je heelt wat er geheeld mag worden. Bij jezelf en anderen.

Reiki is een zeer krachtige maar liefdevolle en zachte vorm van heling.
Reiki, het Japanse woord voor universele energie, is van nature bij iedereen aanwezig. Door te leren hoe je deze energie kunt ontvangen en doorgeven ben je in staat om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het activeert het lichaam om zichzelf in balans te brengen.
Je kan jezelf, maar ook anderen behandelen met Reiki. De energie werkt op alle holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Reiki brengt je (weer) in contact met jouw essentie, jouw kern. Daarbij ontwikkel je met Reiki je intuïtie en leer je die zoveel mogelijk te volgen.

Bij Thuis bij Carmen kun je de cursus Reiki I, Reiki II, Reiki Master IIIA en Reiki Teacher IIIB volgen. 
Tarieven:
Reiki 1 cursus € 185.- incl. btw.
Reiki 2 cursus € 225,- incl. btw.
Reiki Master 3A € 275,- incl. btw. Je hebt een Reiki 2 certificaat en je wilt graag verder met Reiki 3A. Dat kan als er ongeveer 4-6 maanden tussen zit.
Reiki Teacher; informeer naar de voorwaarden.

Heb je ooit een cursus Reiki gevolgd, doe je er weinig of niets (meer) mee en zou je graag de stof nog eens doornemen?
Ik geef opfriscursussen overdag (dagdeel) of ’s avonds. We nemen de stof door van de cursus (Reiki I of II), de handposities worden herhaald en je ontvangt een extra inwijding. Hierna zul je de energie weer voelen stromen en ben je weer zekerder van je behandelingen. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is dat je een Reiki cursus hebt gevolgd of bij wie. We kijken samen wat je nodig hebt.
Kosten opfriscursus Reiki I en II € 100,- incl. btw.

Ben jij klaar om aan je reis van zelfontwikkeling te beginnen?
Meld je dan aan voor een Reiki (opfris)cursus. Stuur me een mail of vul het contactformulier in. We stemmen dan samen af wanneer we de cursus plannen op een voor jou gewenste dag. Je bent van harte welkom!

Email: praktijk@thuisbijcarmen.nl