Aanbod

Holistische Therapie

Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Holisme is de levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Wanneer er een verstoring ontstaat tussen de 5 holistische niveaus heeft dit invloed op je hele lichaam. Het lichaam raakt uit balans en er ontstaan klachten.

Denk bijvoorbeeld aan:

Fysiek:                    Hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, trage spijsvertering, huidproblemen, regelmatig blaasontsteking.

Emotioneel:          Angst, boosheid, verdriet, schaamte, schuldgevoel, spanningen of onrust (bijvoorbeeld door stress die je waarneemt).

Mentaal:                 Negatieve gedachten, beperkende overtuigingen, ‘onjuiste’ veronderstellingen, hoge verwachtingen (van zichzelf en/of anderen), rigide denkpatronen.

Energetisch:           Verstoring in een chakra, verstoring in de aura, negatieve energie van anderen overnemen/erop ’leeglopen’.

Spiritueel:               Het ‘vastlopen’ in het leven door karmische patronen en thema’s vanuit vorige levens (wat leidt tot vragen als: wie ben ik, mag ik er zijn, ben ik goed genoeg, waarom voel ik me niet heel en compleet), moeite hebben met sterk opdringende intuïtieve vermogens.

Holistische behandeling

Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie hersteld wordt. Een Holistisch therapeut kan je helpen de energie weer vrij, dus zonder blokkades, te laten stromen. Je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en je holistische niveaus worden in balans gebracht. Dit alles door de eenvoudige methode die Reiki is: met handopleggingen en eventueel met ondersteunend gebruik van bijvoorbeeld edelstenen, klankschalen of geleide meditatie. Hoe sterker de energie is die wordt doorgegeven, hoe meer balans je kunt bereiken. Reiki gaat dus verder dan alleen de klacht die aan de oppervlakte ligt, maar benadert juist de oorzaak ervan en kan op die manier helend werken en rust en ontspanning brengen.

Access Bars® behandeling

Dat zijn 32 drukpunten op het hoofd welke in verschillende combinaties zacht worden aangeraakt. Deze zachte aanraking zorgt ervoor dat je los kunt laten wat je niet langer dient. Het is een krachtig ontlaadproces. Het zorgt ervoor dat blokkades op kunnen lossen en de energie weer vrij kan gaan stromen. Rust en ruimte creëren in hoofd en lijf.

Tijdens een sessie mag je (aangekleed) op een massagetafel gaan liggen. Ik raak je hoofd zachtjes aan. Je raakt steeds dieper in de ontspanning. Je hoeft even niks. Je mag ondertussen praten maar er is ook alle ruimte om de sessie in stilte te ontvangen. Echt even een momentje voor jou.

Heb je een vol hoofd, pieker je regelmatig, ben je overprikkeld, slaap je slecht, heb je last van stress, stemmingswisselingen? Dan is een Access Bars behandeling iets voor jou.
Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur en werkt zo’n 3 tot 4 weken door.

Access Energetische facelift®

De Energetische Facelift behandeling is een zachte aanraking van het gezicht, hals en decolleté. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën).

De Energetische Facelift brengt lichaam en geest in een diepe ontspanning en het werkt door op je hele lichaam. Stress in je gezicht en lichaam mag losgelaten worden en het laat je er stralender en vitaler uitzien. Rimpels en lijnen vervagen en het verstevigt je huid.

Naast de positieve uitwerking op je uiterlijk, maakt het je energieker en werkt het ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Denk aan verbetering slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en flexibiliteit in het lichaam. Ervaar meer dankbaarheid voor je lichaam en onzekerheden worden minder of verdwijnen. Je voelt je energieker, ervaart meer rust en helderheid van geest na de behandeling. 

Heb je interesse of wil je meer weten dan ben je van harte welkom!

Mail me op praktijk@thuisbijcarmen.nl