Ervaringen

3 juli 2024
Zodra ik bij Carmen op de behandeltafel lig voor een Reikibehandeling, dan voelt het alsof mijn lichaam contact maakt met totale ontspanning. Mijn drukke hoofd wordt uitgeschakeld en (als je het toe kan laten) voel ik complete rust.
~Elles~

30 april 2024
Hoi Carmen, ik weet niet wat je met mij gedaan hebt 🙂 Ik heb heerlijk geslapen en de pijn in mijn arm is zo goed als weg. Heel bijzonder! Super bedankt! En tot snel!
~Maureen~

7 maart 2024
Even een (fijne) terugkoppeling: vandaag is voor mij een spannende dag en dat voel ik wel in mijn lijf. Normaal gesproken had ik dan afgelopen nacht heel onrustig geslapen en veel wakker gelegen. Ik ben nu wel vaak kort wakker geweest maar ook meteen weer in slaap gevallen. Ik denk dat dit een positief resultaat is van de NEI behandeling.
~Janneke~

11 februari 2024
Al vrij snel na de Access Bars behandeling voelde ik mij veel “lichter” in het hoofd. Rustiger, zelfverzekerder en ook meer energie. Dus ik zeg, geslaagd en nogmaals bedankt.
~Carla~

4 februari 2024
Ik vond de Reikibehandeling een fijne ervaring en heb het idee dat ik meer op m’n lichaam durf te vertrouwen en dat ik meer de moeite neem om te ontspannen. Ik doe af en toe nu zelf wat ademhalingsoefeningen. Dank je wel.
~Ñadia~

12 januari 2024
Ik wilde je nog even bedanken voor de behandeling. Ik voel me echt rustig na de Access Bars behandeling. En ik vind het voor herhaling vatbaar. Ik kom graag terug!
~Joyce~

18 december 2023
Ik heb de energetische facelift als heel ontspannend ervaren. Ik voelde me op m’n gemak bij jou. En daarna voel ik me vooral stralend en ontspannen. Ik kom zeker terug.
~Marloes~

11 november 2023
De behandeling zelf vond ik erg ontspannen. Een paar uur daarna werd ik echt intens moe, en dat duurde zo’n 3 dagen. Maar daarna ging het prima, zit lekker in m’n vel en wat me opvalt is dat ik wat rustiger ben, relativeren lukt wat beter. Dus helemaal fijn! Ik kom zeker nog een keertje bij je terug!
~Bianca ~

3 november 2023
Ik was echt verrast hoe fijn dit uur was. Door diverse aanrakingen op mijn hoofd had ik echt het gevoel dat ik bepaalde zaken wat kon kaderen. Daarnaast was het ook echt heel erg relaxed. Echt even helemaal weg geweest. Je bent echt een fijn en mooi mens! Ik voelde me ontzettend op m’n gemak bij jou. Nogmaals heel erg dank!
~ Jantien ~

20 oktober 2023
De middag dat ik thuiskwam heb ik even heel diep geslapen, voelde ik mij verder prima, maar de volgende dagen waren minder. Hoofdpijn, en gewoon niet lekker. Ik heb geprobeerd om zoals je al zei veel te drinken. Ik had ook veel behoefte aan ‘puur’ eten maar minder de puf om het klaar te maken. In het weekend ging het een stuk beter, ik heb ook perioden van meer energie om dingen toch op te pakken. Het wisselt zich nog wel af met vermoeidheid en willen slapen, maar het is toch anders. Ik ben er nog niet maar ik merk heel duidelijk dat dit mij een duw in de goede richting heeft gegeven, dat het iets in gang heeft gezet.
~Gwen ~

12 oktober 2023
Na een Access Bars behandeling: “Hai Carmen, ik heb heerlijk geslapen, werd uitgerust wakker en had echt zin in de dag. Heb overzicht in m’n hoofd, vrolijk en vol energie, kortom  voel me super fijn, dank je wel daarvoor. Vond het een heerlijk behandeling. Liefs K.”

27 juli 2023
“Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne Reikibehandeling. Tijdens de sessie voelde ik mezelf steeds ‘zwaarder’ worden en voelde ik de warmte bij jouw handen. Mijn buik was daarbij ook erg aan het borrelen. De dagen na de sessie voel ik mij veel meer ontspannen/rustiger (haast een beetje slomig) en lichter. Ik heb wel dagelijks hoofdpijn gehad dus ik heb zoals je al aangaf extra water gedronken. Ik kijk erg positief terug op de sessie en alle uitwerkingen hiervan en ik zou graag nog een keer een sessie ontvangen.
~ Sharon~

11 juli 2023
Na 1 Access Bars behandeling: “Hallo Carmen, ik wil je graag laten weten dat ik heel erg heb genoten van de vakantie. Ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd relaxed tijdens de vakantie! Ik heb op wat spannende momenten je affirmatie voor mijzelf herhaald en dat hielp! Ik ben superblij dat ik bij jou een behandeling heb gehad en ben jou dankbaar hiervoor”.
~ Diana ~ 

10 juli 2023
“Lieve Carmen, nogmaals bedankt voor je reikibehandeling! Ik vond het erg prettig. Het gaf me rust en ontspanning. Even de verbinding met mezelf voelen. Wat doe je dit goed Carmen! Je geeft een sfeer van vertrouwen en rust. Bedankt voor deze ervaring. Liefs.”

14 april 2023
Na een Access Bars behandeling: “Het gaat erg goed, ik slaap heel goed en ik merk dat ik wat gemakkelijker omga met negatieve prikkels. Heel bijzonder, maar het raakt me niet meer zo diep”.
~ Gonny ~

30 maart 2023

“Na 2 behandelingen bij Carmen heb ik een mooie zet in de goede richting gekregen. Wat Carmen geeft is veel meer dan een Reikibehandeling. Ze luistert, geeft adviezen, denkt met je mee, neemt de tijd en heeft echt aandacht voor je. Daarbij brengt ze je weer terug bij jezelf. Ik ga met plezier naar haar toe en kom er fluitend vandaan”.
~Astrid~

12 maart 2023
“Wat me het meest heeft geraakt tijdens het traject is de verwondering wat er met me gebeurde. Al na een dag of 5 merkte ik duidelijk verandering in mijn hoofd. Meer rust en overzicht. Na 5 sessies voel ik me weer mezelf.
Ga zo door. Je brengt veel moois met dat wat je doet. Je straalt rust, vertrouwen en warmte uit. Jij bent goud waard!”
~Sandra ~

2 maart 2023
“Het traject bij Carmen heeft me veel meer rust gegeven, vooral nachtrust, maar soms ook beter kunnen overzien in bepaalde situaties. Wil iemand meer innerlijke rust, dan is Reiki zeer aanbevolen.
Wat mij het meest heeft geraakt is dat er emotioneel toch nog veel vast zat. Dat dit mij als persoon zo kon blokkeren. Daarbij ook mijn zelfbeeld en de kijk van een ander naar mij zo naar beneden haalde. Constant aan staan. Carmen weet aan te voelen wat een mens nodig heeft om weer in balans te komen. Dat komt onder andere door haar rustige benadering, er zit geen oordeel aan”.
~E. ~

3 februari 2023
“Gisteren heb ik een hele fijne Reiki behandeling gehad van Carmen. Ik ging de behandeling vrij gestrest en emotioneel in. Carmen voelt dit heel goed aan en past haar behandeling hier ook op aan. Aan het einde van de behandeling voelde ik me heel ontspannen en rustig, iets wat ik van te voren niet had verwacht”. Zo’n bijzondere ervaring!
~ Veronique ~

27 januari 2023
“Ik vond het fijn en bijzonder vandaag.  Ik merk echt een oppeppertje na de behandeling. ☺️ Ik ben zo blij dat ik kennis met jou en Reiki heb gemaakt.”
~ K. ~

20 januari 2023
“Het traject bij Carmen heeft mij rust gebracht. Het heeft mij geleerd mijn lijf te voelen, meer vanuit het hart te voelen en denken dan vanuit het hoofd. De klankschalen massage was erg bijzonder, helemaal doordat ik de volgende dag merkte dat het veel met mij had gedaan. Het persoonlijke lieve zachte contact met Carmen, het luisterende oor en daardoor handvaten die passend zijn hebben mij het meest geraakt. Ik zou haar aanbevelen bij anderen, het is goed om even liefdevol stil te staan bij het hier en nu. Blijf zo doorgaan, het voelt als een warm persoonlijk bad. “
~Chantal ~

Mei 2022
Ik heb nog vaak aan de reiki behandeling gedacht en deze als heel erg fijn ervaren. Het was geen enkele issue om jou het vertrouwen te geven, want je straalt rust en een soort van geborgenheid uit. De dagen erna voelde ik mij relaxed en heel rustig. Ook de fysieke klachten (Rug) is een stuk minder en soms ook gewoon helemaal weg. Met 1 reiki behandeling heb ik beter resultaat ervaren dan 4 fysiobehandelingen.
Bedankt!

December 2021
“Tjee hier wil ik elke werkdag mee afsluiten….. Eens een keer niet zo gespannen naar huis. Het was echt helemaal stil in en rondom mij, heel bijzonder. Ik ben door het bos gefietst en het was zo stil, zelfs de blaadjes bewogen niet. Ik heb de hele avond een deken van rust over mij heen gehad. Vannacht werd ik wakker en was toen wel direct bezig met de acties die nog hadden moeten gebeuren voor ik moest werken en waar ik gisteravond niet eens over nagedacht heb. Ik probeer wel dit fijne gevoel terug te halen nu ik weer in de molen van hectiek zit hier op mijn werkplek. Je hebt goed werk geleverd…en ik wens je heel veel succes met je opleiding.”
Hartelijk dank!  Yvonne