Aanbod

REIKI

“Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleert en je lichaam weer in balans brengt op de 5 holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

WAT GEBEURT ER BIJ EEN REIKI BEHANDELING?

Reiki is een holistische helingsmethode en herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Door middel van handoplegging wordt de universele levensenergie doorgegeven.

De veiligheid en geborgenheid die je voelt als je thuis bent, geef ik je mee tijdens een Reiki behandeling in mijn praktijk. Het is een moment even helemaal voor jou alleen, een moment waarop je alles even los mag laten en alleen maar hoeft te zijn.

Toepassingen van Reiki:

  • Bij fysieke, psychische en emotionele klachten.
  • Bevordert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
  • Werkt ontspannend en vermindert klachten.
  • Geeft een heerlijke energie boost en meer focus.
  • Helpt bij het wegnemen van energetische blokkades.
  • Bevordert zelfontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling.
  • Helpt oude emoties te verwerken.
  • Versterkt je intuïtie.

Het is ook mogelijk om reiki op afstand te geven. Ik stem me af op jou en behandel je terwijl jij thuis bent. Het effect is hetzelfde.

 

 

HOLISTISCHE THERAPIE

Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Holisme is de levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Wanneer er een verstoring ontstaat tussen de 5 holistische niveaus heeft dit invloed op je hele lichaam. Het lichaam raakt uit balans en er ontstaan klachten.

Denk bijvoorbeeld aan:

Fysiek:  Hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, trage spijsvertering, huidproblemen, regelmatig blaasontsteking.

Emotioneel:  Angst, boosheid, verdriet, schaamte, schuldgevoel, spanningen of onrust (bijvoorbeeld door stress die je waarneemt).

Mentaal:  Negatieve gedachten, beperkende overtuigingen, ‘onjuiste’ veronderstellingen, hoge verwachtingen (van zichzelf en/of anderen), rigide denkpatronen.

Energetisch:  Verstoring in een chakra, verstoring in de aura, negatieve energie van anderen overnemen/erop ’leeglopen’.

Spiritueel:  Het ‘vastlopen’ in het leven door karmische patronen en thema’s vanuit vorige levens (wat leidt tot vragen als: wie ben ik, mag ik er zijn, ben ik goed genoeg, waarom voel ik me niet heel en compleet), moeite hebben met sterk opdringende intuïtieve vermogens.

 

Er zijn diverse methodieken en tools die ik kan inzetten tijdens een holistische behandeling/coaching:

Reiki
Meditatie – visualisatie
Klankschalen t.b.v. klankschaalmassage en/of klankbad
Koshi
Edelstenen
Remedies
Chakrahealing
Inzichtskaarten
Schaalwandelen

Heb je interesse of wil je meer weten dan ben je van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Mail me op praktijk@thuisbijcarmen.nl