Ervaringen

3 februari 2023

“Gisteren heb ik een hele fijne Reiki behandeling gehad van Carmen. Ik ging de behandeling vrij gestrest en emotioneel in. Carmen voelt dit heel goed aan en past haar behandeling hier ook op aan. Aan het einde van de behandeling voelde ik me heel ontspannen en rustig, iets wat ik van te voren niet had verwacht”.

Zo’n bijzondere ervaring!
Veronique
 

27 januari 2023

“Ik vond het fijn en bijzonder vandaag.  Ik merk echt een oppeppertje na de behandeling. ☺️ Ik ben zo blij dat ik kennis met jou en Reiki heb gemaakt.”

– K. –
 

20 januari 2023

“Het traject bij Carmen heeft mij rust gebracht. Het heeft mij geleerd mijn lijf te voelen, meer vanuit het hart te voelen en denken dan vanuit het hoofd. De klankschalen massage was erg bijzonder, helemaal doordat ik de volgende dag merkte dat het veel met mij had gedaan. Het persoonlijke lieve zachte contact met Carmen, het luisterende oor en daardoor handvaten die passend zijn hebben mij het meest geraakt. Ik zou haar aanbevelen bij anderen, het is goed om even liefdevol stil te staan bij het hier en nu. Blijf zo doorgaan, het voelt als een warm persoonlijk bad. “

Chantal
 

Mei 2022

Ik heb nog vaak aan de reiki behandeling gedacht en deze als heel erg fijn ervaren. Het was geen enkele issue om jou het vertrouwen te geven, want je straalt rust en een soort van geborgenheid uit. De dagen erna voelde ik mij relaxed en heel rustig. Ook de fysieke klachten (Rug) is een stuk minder en soms ook gewoon helemaal weg. Met 1 reiki behandeling heb ik beter resultaat ervaren dan 4 fysiobehandelingen.

Bedankt!

December 2021

Tjee hier wil ik elke werkdag mee afsluiten….. Eens een keer niet zo gespannen naar huis. Het was echt helemaal stil in en rondom mij, heel bijzonder. Ik ben door het bos gefietst en het was zo stil, zelfs de blaadjes bewogen niet. Ik heb de hele avond een deken van rust over mij heen gehad. Vannacht werd ik wakker en was toen wel direct bezig met de acties die nog hadden moeten gebeuren voor ik moest werken en waar ik gisteravond niet eens over nagedacht heb. Ik probeer wel dit fijne gevoel terug te halen nu ik weer in de molen van hectiek zit hier op mijn werkplek. Je hebt goed werk geleverd…en ik wens je heel veel succes met je opleiding.

Hartelijk dank!  Yvonne