Over mij

THUIS BIJ CARMEN

Hoogsensitiviteit (HSP) is een aangeboren karaktereigenschap die bij 15-20% van de bevolking voorkomt. Hoogsensitiviteit wordt ook wel hooggevoeligheid of afgekort HSP (highly sensitive person) genoemd. Wanneer je weet hoe je hier het beste voor jezelf mee om kunt gaan, heb je er minder last en meer profijt van.
Een aantal jaren geleden wees iemand mij op de eigenschap Hoogsensitiviteit. Ik had er nog nooit van gehoord en ben me erin gaan verdiepen. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. Van mijn zogeheten ‘verlegenheid’ als kind tot het last hebben van stemmingen van een ander.
Het is fijn eindelijk te weten dat ik HSP ben maar ik had tools nodig om er mee om te gaan en mijn hooggevoeligheid in te zetten als kracht.

12-12-2019 overleed mijn lieve vader. Zijn nalatenschap aan mij is de bewustwording van mijn zielsmissie: mensen helpen. Maar daarvoor moest ik eerst met mezelf aan de slag.
Ik zocht op internet en kwam uit bij ZoMa opleidingen, de opleiding tot Holistisch Therapeut. In september 2020 startte mijn reis, in eerste instantie voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar eind 2021 voelde ik dat ik toe was aan de volgende stap: zelfstandig ondernemer.

Inmiddels heb ik een eigen praktijk aan huis, nu nog op zolder en we zijn begonnen met het verbouwen van de garage tot praktijkruimte.

‘We’ is mijn man Laurens en ik. Sinds februari 2021 wonen we samen in Zelhem, het groene hart van de Achterhoek. We zijn een samengesteld gezin met twee volwassen zoons waarvan er één nog deels bij ons woont en mijn dochter woont al 10 jaar in Friesland.

THUIS BIJ MEZELF

Door de overstap te maken van een baan in de commercie naar een baan in de zorg begon mijn transformatie. Ik volg meer en meer mijn hart. 

Met het volgen van de opleiding tot Holistisch Therapeut kom ik ‘thuis in mezelf’.
Ik omarm mijn hoogsensitiviteit en vertrouw meer en meer op mijn intuïtie.
Inmiddels ben ik afgestudeerd Holistisch Therapeut en Reiki Master en Reiki Trainer en geef inmiddels Reiki (opfris)cursussen.
De Access Bars behandeling en Access Energetic Facelift is een mooie aanvulling op mijn aanbod. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd NEI therapeut.

Een Reikibehandeling, Access Bars behandeling of Energetische Facelift is de ultieme manier om te ontspannen en je accu weer op te laden.

Mijn naam is Carmen Sessink. Ik ben afgestudeerd Holistisch Therapeut, Reiki Master/Trainer, Access Bars Practitioner, Access Facelift Practitioner en NEI-therapeut.

Voel je dat dit iets is voor jou? Mail me dan via praktijk@thuisbijcarmen.nl en voel je welkom!