Over mij

THUIS BIJ CARMEN

Mijn naam is Carmen Sessink. Ik ben afgestudeerd Holistisch Therapeut en Reiki Master.

HSP

Hoogsensitiviteit (HSP) is een aangeboren karaktereigenschap die bij 15-20% van de bevolking voorkomt. Hoogsensitiviteit wordt ook wel hooggevoeligheid of afgekort HSP (highly sensitive person) genoemd. Wanneer je weet hoe je hier het beste voor jezelf mee om kunt gaan, heb je er minder last en meer profijt van.
Een aantal jaren geleden wees iemand mij op de eigenschap Hoogsensitiviteit. Ik had er nog nooit van gehoord en ben me erin gaan verdiepen. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. Van mijn zogeheten ‘verlegenheid’ als kind tot het last hebben van stemmingen van een ander.
Het is fijn eindelijk te weten dat ik HSP ben maar ik had tools nodig om er mee om te gaan en mijn hooggevoeligheid in te zetten als kracht.

12-12-2019 overleed mijn lieve vader. Zijn nalatenschap aan mij is de bewustwording van mijn zielsmissie: mensen helpen. Maar daarvoor moest ik eerst met mezelf aan de slag.
Ik zocht op internet en kwam uit bij ZoMa opleidingen, de opleiding tot Holistisch Therapeut. In september 2020 startte mijn reis, in eerste instantie voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar eind 2021 voelde ik dat ik toe was aan de volgende stap: zelfstandig ondernemer.

Komend jaar start ik mijn eigen praktijk op en ga ik door met mensen helpen. Hiervoor bouwen we de garage om tot praktijkruimte. ‘We’ is mijn lieve partner Laurens en ik. Laurens steunt me bij mijn reis en is een geweldige klusser.

Wij wonen sinds februari 2021 samen in Zelhem, het groene hart van de Achterhoek. We zijn een samengesteld gezin met twee volwassen zoons die deels bij ons wonen en mijn dochter woont al 8 jaar in Friesland.

THUIS BIJ MEZELF

Door de overstap te maken van een baan in de commercie naar een baan in de zorg begon mijn transformatie. Ik volg meer en meer mijn hart. 

Met het volgen van de opleiding tot Holistisch Therapeut kom ik ‘thuis in mezelf’.
Ik omarm mijn hoog gevoeligheid en vertrouw meer en meer op mijn intuïtie.
Inmiddels ben ik afgestudeerd Holistisch Therapeut en Reiki Master.
Het starten van een eigen praktijk aan huis is een droom die in 2022 gaat uitkomen.

Wil je ervaren wat reiki voor je kan doen of heb je behoefte aan een luisterend oor?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via praktijk@thuisbijcarmen.nl