Als Corona zou kunnen spreken

Na bijna 3 jaar de dans te hebben ontsprongen is ze heel sneaky mijn lijf binnen geslopen.
Het begon met een schrale keel en het gevoel dat ik verkouden werd. Aangezien ik een workshop zou geven aan een groepje lieve dames, heb ik me van tevoren toch maar even getest. En helaas, 2 streepjes. In dit geval niet goed dus 😉
Corona.
Ondanks dat ik niet zo snel herstel dan ik graag zou willen lijk ik er op wat hoesten, proesten, snotteren, hoofdpijn en lamlendig zijn, redelijk goed vanaf te komen. Oh ja, en kortademig nog steeds.

Bestemming
Tijdens één van de dagen waarop ik me iets beter voel dan andere dagen, wandel ik het dorp uit op zoek naar rust en ruimte. De wandeling brengt me naar een voormalige vuilnisbelt die nu is omgetoverd tot de hoogste groene berg van Zelhem. Van daaruit kijk je mijlenver bij helder weer. Ik wandel verder naar het ‘dorpsbos’. Daar nestel ik me op een bankje. Ik heb m’n schrijfblok mee. Corona, wat wil je me vertellen?
De vraag die m’n coach me stelt en die ook al bij mezelf was opgekomen en door m’n hoofd zoemt:
“Stel dat Corona zou kunnen spreken, wat wil ze je dan vertellen?”
Het eerste dat in me opkomt is: de balans herstellen. Balans tussen werk-privé-bedrijf en de balans in m’n lichaam. Er komt veel op me af, ben met heel veel dingen tegelijk bezig en ik vind heel veel dingen leuk. Het leek alsof ik al mijn afspraken in m’n volgeplande agenda afgelopen periode en aankomende periode zou kunnen nakomen maar Corona fluit me terug en helpt me een handje met doseren. Corona roept een verplichte rustpauze op en gooit het anker voor me uit. Tijd om te reflecteren en naar binnen te keren. Ik sta aan het einde van een reis, het is tijd om oude dingen los te laten zodat nieuwe dingen toegang krijgen. Als ik slaap droom ik ‘s nachts over naar beneden vallen en ook weer omhoog klimmen maar ik lig ook nachten wakker en allerlei gedachten spoken door m’n hoofd. Ook leuke dingen hoor! Wat kan ik nog ontwikkelen voor mijn bedrijf, hoe kan ik cliënten aantrekken enz.
Al dagen vraag ik het universum om helderheid. Wat heb ik te doen? om de balans te herstellen, om balans aan te brengen in mijn leven. De dubbele cijfers die ik de afgelopen dagen te zien krijg zoals 11:11, 03:03; 00:00 en andere tekens als veertjes, vogeltje steunen me. Ik weet nog niet wat mijn bestemming is maar ik vertrouw op het universum en op mijn eigen innerlijke wijsheid.

Oranje en indigo
En terwijl ik terug wandel zie ik pas mijn kleding combinatie: ik heb mijn nieuwe oranje (tussen)jas aan en een indigo spijkerbroek. Wat een mooie combinatie.
Oranje – meebewegen met al het moois wat het leven je te bieden heeft.
Oranje – de kleur van het 2e chakra, je sacraal chakra, zit onder je navel. In dit chakra gaat het om voelen en genieten.
Oranje – helpt met het luisteren naar je gevoel.
Oranje – de kleur van je innerlijke vuur, warmte, out of your comfortzone, geluksgevoel, dapper zijn, geniet, leef, dans!

~ Ik ‘trek’ positieve energie aan ~

Indigo – kan je helpen reflecteren op jezelf en het inzicht geven waar je naar op zoek bent.
Indigo – om helderheid van geest te krijgen, door donkerte heen te kijken en een licht te werpen op je issue en zo te komen tot de essentie.
Indigo – kijkt vooruit, ziet wat nog ongezien is en helpt je de regie te pakken over je eigen levensverhaal.

~ Ik vertrouw op mijn innerlijke wijsheid ~

Ont-moeten
Heb je behoefte aan helderheid en heb je hulp nodig om licht te werpen op je issues om zo te komen tot de essentie, denk dan eens aan een holistische behandeling met behulp van o.a. Reiki.
Reiki draagt bij aan het verminderen van stress, werkt ontspannend en verlichtend, geeft sneller herstel, vermindert klachten en geeft inzichten.
Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door het doorgeven van energie uit het universum wordt dit vermogen gestimuleerd en kan heling of genezing optreden.
De basis bij Reiki is de samenwerking tussen lichaam en geest. Reiki wordt daarom niet alleen toegepast bij fysieke gezondheidsklachten maar ook mentale en emotionele problemen kunnen met Reiki succesvol worden behandeld.

Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten in mijn praktijk.

praktijk@thuisbijcarmen.nl

Liefs,
Carmen